a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

хто_і_з_чим

Про учасника фестивалю

Ципа

Гуцульська крафтова броварня «Ципа» була заснована в 2015 році в селі Кваси Рахівського району Закарпатської області. Оточена величними карпатськими вершинами, могутніми смерековими лісами та високогірними джерелами, «Ципа», без перебільшення, увібрала в себе енергію карпатської природи. Наше крафт регулярно збагачується гуцульськими акцентами, на кшталт гірських ягід - яфин та гогоців, смерекових гілочок, зібраних карпатських трав, а саме пиво варимо виключно на воді з місцевого високогірного джерела. Зараз «Ципа» — це напівавтоматизоване виробництво, яке об’єднує технології і беспрестанну жагу до експериментів.

Слідкуйте:

 

пиво_пиво_пиво

Що буде на фестивалі

В наливі:

Tsypa FEST Series: чотири постійні для броварні сорти, але сброджені особливою комбінацією дріжджів та з використанням прийомів біотрансформації хмелів, аби по новому розкрити смак та аромат улюблених сортів.

Tsypa FEST Series #1 Hutsul: Помірно міцний, добре сброджений і насичений IPA, з вираженою хмелевою ароматикою. (ABV 5,7 / IBU 42,8)

Tsypa FEST Series #2 Plombir: Солодка, але водночас з м’якою хмелевою гіркотою ароматна IPA з додаванням лактози. (ABV 5,5 / IBU 38,3)

Tsypa FEST Series #3 100: Інтенсивно охмелений, достатньо міцний ель бурштинового кольору, без складної солодовості та залишкової солодкуватості. (ABV 7,5 / IBU 109)

Tsypa FEST Series #4 Bila: Легке тіло, насичений цитрусовий аромат та гіркуватий смак у поєднанні з невисоким вмістом алкоголю (ABV 5,5 / IBU 36)

Tsypa Milkshake IPA Cherry — Ароматна і солодкувата Milkshake IPA з додаванням лактози та 150 кг стиглої вишні на тонну пива. Зварене до челенджу від Юрка Заставного. (ABV 5,9 / IBU 31).

Gose Bordo — витриманий 1 рік в діжці з-під Бордо кисло-солений гозе. (ABV 4,5 / IBU 19)

П’ятниця Bordo — витриманий 1 рік в діжці з-під Бордо міцний балтійській портер. (ABV 7,7 / IBU 34)

Петрос — Легкотілий, добре зброджений прозорий пілснер з приємним фруктово-хмелевим ароматом. Освіжаючий та чистий (ABV 5,3 / IBU 35)

Свидовець — Помірно гірка, прозора і ароматна APA (ABV 5,5 / IBU

Квасне на Чебреці — Кисло-солений гозе з додаванням гірського чебреця (ABV 4,5 / IBU 19)

В пляшці:

12 пляшкових сортів з лінійок «Традиція», «Пошуки» і «Квасне»:

Говерла — Чистий солодовий німецький лагер золотавого кольору з м’яким солодко-зерновим смаком та м’яким сухим фінішем. (ABV 5, IBU 15)

Петрос — Легкотілий, добре зброджений прозорий пілснер з приємним фруктово-хмелевим ароматом. Освіжаючий та чистий (ABV 5,3 / IBU 35)

Близниця — Світле освіжаюче пшеничне пиво з високою карбонізацією, пишним відчуттям у роті, вираженим бананово-квітковим дріжджовим характером та сухим фінішем. (ABV 5 / IBU 11)

Чорна Гора — Темний німецький лагер в якому поряд з помірною хмелевою гіркотою балансують підсмажені, але м’які солодові відтінки. (ABV 5 / IBU 16)

Біла — Легке тіло, насичений цитрусовий аромат та гіркуватий смак у поєднанні з невисоким вмістом алкоголю (ABV 5,4 / IBU 37)

Гуцул ІРА — Помірно міцний, добре сброджений і насичений IPA, з вираженою хмелевою ароматикою. (ABV 5,5 / IBU 43)

Золота — Питке, солодово-орієнтоване пиво з цікавими хвойно хмелевими та характерними солодовими нотами. (ABV 6,2 / IBU 27)

Червона — Легке, з фруктово-ягідним ароматом та насиченим солодовим смаком, але відчутною хмільною гірчинкою на фініші. (ABV 6,2 / IBU 54)

Пломбір — Солодка, але водночас з м’якою хмелевою гіркотою ароматна IPA з додаванням лактози. (ABV 5,8 / IBU 50)

Квасне на Чебереці — Кисло-солений гозе з додаванням гірського чебреця (ABV 4,5 / IBU 19)

Квасне на Капусті — Кисло-солений гозе з додаванням квашеної капусти, солі та коріандру (ABV 4,5 / IBU 5)

Квасне на Вишні — легкий кислий берлінер вайс з додаванням стиглої вишні (ABV 3,2 / IBU 2)