a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

хто_і_з_чим

Про учасника фестивалю

Rebrew

Місто: Бровари. Початок діяльності: 2018. Де продаються: ресторани, бари, магазини Києва та інших міст України. Участь у фестивалях: Kyiv Beer Festival, Craft Beer & Vinyl Music Festival, Всі.Свої, Craft Культура, Книжковий Арсенал тощо. Досягнення: «Пивовар року» 2019, 2020 за версією бару Punkraft. Входить у трійку найкращих пивоварень України за версією сервісу Untappd (станом на лютий 2021 р.). Київсько-броварська пивоварня Rebrew була започаткована у 2016 р. групою приватних акціонерів з України та з-за кордону. А вже з кінця 2018 р. варить пиво на своєму виробництві в місті Бровари. Команда Rebrew — це група однодумців, об'єднаних любов’ю до якісного пива та бажанням зробити свій внесок у реформування пивної культури країни. За два роки було випущено більше 80 позицій різного пива, більшість з яких отримала схвальні відгуки й оцінки. Наші пивовари варять пиво в дуже широкому діапазоні стилів та постійно експериментують: класичні лагери та стаути, охмелені та соковиті IPA, кислі сорти з різноманітними фруктами, імперські стаути, портери та шотландські елі, кисле пиво бочкової витримки, витримка в бочках з-під бурбону та віскі тощо. Ставимо за мету збільшувати та спрощувати доступність споживача до нашого пива та знайомити із ним якомога більше нових людей. Ми хочемо робити все найкраще та розділити це з вами. Найкраще пиво та найкращі враження!

Слідкуйте:

 

пиво_пиво_пиво

Що буде на фестивалі

В наливі:

Caife Gaelach Irish Coffee Imperial Milk Stout (ABV 8%, OG 25%, IBU 25)
До Дня святого Патрика лімітована пивна версія кави по-ірландськи. Солодкі вершки подвійного молочного стауту, ароматна ваніль сорту бурбон, кава Nicaragua SHG Jinotega Matagalpa та ірландський віскі з легкою димністю.

Freyja Raspberry Berliner Weisse (ABV 4.6 , OG 11,5 , IBU 7)
Легке пшеничне пиво з яскравою кислинкою, куди ми поклали ще й кілька десятків кілограмів ягід малини. Маємо кисле пиво з приємними зерновими відтінками, легкою терпкістю та багатим ароматом малини. А освіжаючи кислинка втамовує спрагу навіть у найбільшу спеку.

F*Haze NEIPA (AVB 6.4%, OG 15.5%, IBU 30)
Яскравий, мутний та соковитий New England IPA з сухим охмеленням кращими американськими хмелями: El Dorado, Citra, Mosaic та Amarillo. Насичений аромат з нотами грейпфруту, папайї, манго, маракуйї, легкими хвойними нотами та приємною гірчинкою на післясмак.

NBBS: MANGO BANANA BLACKCURRANT BLACKBERRY (ABV 7%)
Новий сорт серії NotBeerButSmachno, що складається з дивовижної комбінації пюре манго, банану, чорної смородини та ожини. Дууже смачно!

NBBS: MANGO CHILLI SAUCE (ABV 7%)
Експериментальна серія NotBeerButSmachno відтворює відоме поєднання азійської кухні з кисло-солодкого манго та помірковано-гострого перцю чилі.

New World Imperial Pilsner (ABV 7.2%, OG 17.5, IBU 35)
Міцний подвійний пілснер, зварений спільно з домашніми пивоварами Burning Head Brewery. Чистий солодовий смак, який доповнюється нотами лайму та білого винограду завдяки сухому охмеленню новозеландськими хмелями Nelson Sauvin та Motueka.

DDH Mango Double IPA (ABV 8%, OG 18.5%, IBU 0)
Подвійний IPA з подвійним сухим охмеленням Galaxy, Citra, Mosaic та додаванням великої кількості пюре манго й дрібки молочного цукру. Зварений спільно з домашніми пивоварами Efir Brewery. Дуже насичений, ароматний та фруктовий, з легкою гірчинкою на післясмак.

Cat Sìth Imperial Scotch Ale. Bourbon Barrel Aged (ABV 10%, OG 26.5, IBU 30)
Версія нашого скотч елю, витриману в бочках з-під бурбону.

Kupava Wheat (ABV 4.8%, OG 12.5, IBU 25)
Класичне пшеничне пиво з коріандром та апельсиновою цедрою.

Hathor Cappuccino Milk Stout. Coconut Edition (ABV 6.1%, OG 17, IBU 25)
Cолодкий та кремовий молочний стаут з корицею та кокосом. Тендітні нотки смаженого солоду, які надають пиву шоколадних відтінків, з легким ароматом кави, багатий смак кориці та ароматні ноти кокосу.

Okame Caramel Pastry Stout (ABV 8%, OG 25, IBU 25)
Щільний та солодкий стаут, що несе доброту та гарний настрій багатими відтінками шоколаду, нотами кави та насиченим смаком карамелі.

Jūratė Prune Imperial Baltic Porter Bourbon Barrel Aged (ABV 11%, OG 26, IBU 25)
Імперський балтійський портер зварений із додаванням великої кількості чорносливу та витриманий рік у бочках з-під бурбону.

В пляшці:

Mead: Berries Melomel (ABV 8.4%)
Соковитий напівсолодкий напій на основі меду, з чорною смородининою, вишнею та чорницею. Ваніль та кориця надають медові особливо святкового настрою, що його можна пити до запаморочення.

Mead: Baked Apple Melomel (ABV 7%)
Соковитий напівсолодкий напій на основі меду та яблучного соку, з додаванням ванілі та кориці. М’яке, легке та медове марево зігріватиме взимку та освіжатиме влітку, ніби хороша розмова чи закоханість.

Mara Barleywine Auchentoshan Whisky BA (ABV 8.4%, OG 26, IBU 35)
Міцний барлівайн витриманий в бочках
з-під шотландського віскі Auchentoshan

Mara Barleywine Glen Garioch Whisky BA (ABV 8.4%, OG 26, IBU 35)
Міцний барлівайн витриманий в бочках
з-під шотландського віскі Glen Garioch.

Načnica Imperial Stout (ABV 8.4%, OG 26, IBU 20)
Потужний та щільний імперський стаут зварений з використанням дев’яти солодів. Багаті ноти шоколаду, тістечко брауні, кави, сухофруктів та легкої димності.

New World Imperial Pilsner (ABV 7.2%, OG 17.5, IBU 35)
Міцний подвійний пілснер, зварений спільно з домашніми пивоварами Burning Head Brewery. Чистий солодовий смак, який доповнюється нотами лайму та білого винограду завдяки сухому охмеленню новозеландськими хмелями Nelson Sauvin та Motueka. 

Freyja Raspberry Berliner Weisse (ABV 4.6 , OG 11,5 , IBU 7)
Легке пшеничне пиво з яскравою кислинкою, куди ми поклали ще й кілька десятків кілограмів ягід малини. Маємо кисле пиво з приємними зерновими відтінками, легкою терпкістю та багатим ароматом малини. А освіжаючи кислинка втамовує спрагу навіть у найбільшу спеку.

Frozen Bun. Freeze Distilled Pastry Stout (ABV 20%)
Цей стаут був отриманий шляхом холодної дистиляції, коли за рахунок виморожування води суттєво збільшується щільність та міцність пива.

Frozen Nightmare. Freeze Distilled Imperial Stout (ABV 20%)
Цей імперський стаут був отриманий шляхом холодної дистиляції, коли за рахунок виморожування води суттєво збільшується щільність та міцність пива.

Freeze Distilled Sherry Oak Chips Aged Imperial Stout (AVB 20%, OG 46%)
Цей імперський стаут був отриманий шляхом холодної дистиляції, коли за рахунок виморожування води суттєво збільшується щільність та міцність пива. А якщо цього замало, то отриманий результат був на додачу витриманий на дубових трісках, що попередньо вимочили в іспанському хересі.