a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

хто_і_з_чим

Про учасника фестивалю

Pivna Duma

PIVNA DUMA - мережа ресторанів з власною пивоварнею. З 2009 року ми варимо смачний крафт за авторською рецептурою Сергія Гойко. Наша мета - популяризувати українське крафтове пиво. Використовуємо лише сировину високої якості від найкращих світових постачальників дріжджів, солоду та хмелю. Готуємо пиво на своїй броварні у Києві за унікальною рецептурою, все наше пиво - неповторний авторський крафт. Варимо 4 класичні сорти пива PIVNA Duma: Lager, Wheat Bock, IPA, Dark Bock та раз на місяць новий сезонний крафт. Для нас крафт - це постійний експеримент та пошук ідеального балансу і смаку пива, за понад 10 років існування броварні світ побачило понад 190 сортів крафту. Візитівка PIVNA DUMA — Пшеничний Бок, різновид баварського нефільтрованого й пастеризованого пива верхового бродіння. Має впізнаваний насичений солодкуватий смак з легкими нотами банану, гвоздики і кориці. Фруктові акценти пива зумовлені використанням особливою рецептурою та використанням специфічних сортів солоду.

Слідкуйте:

 

пиво_пиво_пиво

Що буде на фестивалі

В наливі:

Coconut Wheat Bock (Пшеничний Бок з кокосом) OG: 16% ABV: 6,2% IBU: 20
Наше класичне пшеничне пиво з додаванням кокосу.

Rawit Ale (Равіт Ель) OG: 15% ABV: 6,0% IBU: 15
Темний ель з мюнхенського солоду з гострим тайським перцем.

Sparkling Peach (Ігристий Персик) OG: 14% ABV: 5,4% IBU: 20
Унікальний сорт пива зварений з персиком на винних дріжджах для ігристих вин.

Mango Milkshake (Манго Мілкшейк) OG: 16% ABV: 6% IBU: 20
Пшеничний мілкшейк з манго, бананом та зефіром.

IPA – класичний IPA Pivna Duma OG: 17% ABV: 7% IBU: 35
Ель в американському стилі з добре верижаенною хмелевою гіркотою та цитрусовою ароматикою.

В пляшці:

Pears and Talks Barrel Aged Barleywine
Спільна колаборація Pivna Duma та німецької крафтвої броварні BraufactuM – барлівайн з копченою грушею, витриманний у бренді-бочці 15 місяців.