a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

хто_і_з_чим

Про учасника фестивалю

O2xygen

Домашня пивоварня з ухилом в дикі, кислі сорти та класику

Слідкуйте:

пиво_пиво_пиво

Що буде на фестивалі

Sour:
1️⃣ Легендарний Beet the berries, який навіть був пивом тижня BEER ГИЧКАААА, тепер на крані❗ Цього разу дуже буряковий та не менш ягідний із рожевою сіллю та перцем. ABV 4.5%
2️⃣ Покращена версія гозе з лаймом Lime Pie, тепер він ще й із кокосом🥥. ABV 5%
3️⃣ Буде трендове і нове кулінарне поєднання томатів🍅 та полуниці🍓 на базі гозе. ABV 4.5%
4️⃣Темний сауер із чорною смородиною – легша версія улюбленого вами Sour Stout #2 – Dark side of the berries. ABV 6%
5️⃣ Для тих, хто встиг спробувати, старший та потужніший брат молочного пейстрі стаута Sourish&Milk, але вже у портерній подобі без огидної лактози – Sourish&Pastrish Porter. ABV 7%
6️⃣ Резерв: або Яблучно-грушевий 🍏🍐сидр дикого бродіння, або дикий малиново-вишневий🍒 брют.
Не Sour 😄
1️⃣ Hoppy Saison – сухий, хрусткий, охмелений на суху Denali&Tangerine, ABV 6.5, IBU 26
2️⃣ Світлий базовий гріззет (Grizzly eats grapefruit) із додаванням цедри грейпфруту – для любителів “просто пива”. Теж сухий та хрусткий. ABV 5%, IBU 35.
3️⃣ Для любителів “солодкого пшеничного” 😂 – американське пшеничне пиво (Wheazythos), охмелене блендом Zythos, із додаванням бобів тонка та настоянки імбиру❗ABV 5.5 %, IBU 22
4️⃣ Повернення “Колискової”, але в версії браун елю, з додаванням все тієї ж лаванди та кокосу🥥. ABV 6%, IBU 25
5️⃣ Копчений американський браун ель (Smoki Doki) , звісно, зі звіжозакопченим солодом на фруктових гілочках. ABV 5.5 %, IBU 50
6️⃣ Міцний темний вайценбок, досить щільний на відміну від класики, карамельно-сухофруктовий (Dunkles Weizenbock) із ABV 8%.
Пляшка:
1️⃣ Гарбузовий міцний ель (Strong&Mellow) зварений у вересні, ABV 8.4%
2️⃣ Яблучний🍏 греф на базі темного сезону, ABV 7.5%
3️⃣ Сухий та терпкий питний мед із порічкою, вишнею🍒 та полуницею🍓 на всі 14% алкоголю
І… “вишеньки на торті”
4️⃣ Doppel bock – 2Wheat bock. OG 26%%, abv 10%. Із заміною мюнзенського та світлого базового солоду відповідно мюнхенським пшеничним та світлим пшеничним
5️⃣ Копчений балтійський портер OG 26%, abv 10%. Половина засипу на цей портер була закопчена на фруктових гілочках та поліському верховому торфі
6️⃣ Ryewine, OG 30%, abv 13%. Нова варка. Тепер він досить естерний, кисільно-лікерний, і вирубає навіть магістрів👨‍🎓, не говорячи вже про біргіків ☠️