a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

хто_і_з_чим

Про учасника фестивалю

Hoppy Hog Family Brewery

Ми — крафтова родинна броварня Hoppy Hog з міста Одеса. Все почалось у 2017 році з маленької домашньої пивоварні на 50 літрів. Зараз ми працюємо на сучасному обладнанні у 1000 літрів з потужністю 10 тон пива на місяць. До створення кожного смаку пива у нас авторський підхід — ми не використовуємо відомі рецепти, а створюємо власні. Ми не боїмося експериментів, любимо дивувати, і це стає до смаку шанувальникам крафтового пива. У нас в лінійці є як сезонні, так і постійні сорти, які ми варимо цілий рік. Для кожної пори року — своє пиво. Взимку і восени — витримані десертні, щільні, міцні і зігріваючі сорти з додаванням прянощів і спецій, натурального шоколаду, гострого перцю. Навесні і влітку ми додаємо свіжі сезонні ягоди та фрукти. І, звичайно, для поціновувачів класики в асортименті завжди є звичні сорти на кшталт лагера або вітбіра. Все наше пиво зварене без фільтрації та пастеризації, а це означає, що смак залишається насиченим, корисні властивості та вітаміни зберігаються. Наша пивоварня вже три роки поспіль входить в Топ-10 українських крафтових броварень, і нас знають як в Одесі, так і по всій країні.

Слідкуйте:

 

пиво_пиво_пиво

Що буде на фестивалі

В наливі:

Hazelnut Salted Caramel (OG 22.5, ABV 6%, IBU 22.6)
Пиво з солоною карамеллю та лісовим горіхом. Це продовження лінійки сортів, зварених на основі десертів та солодощів. Пиво щільне, густе, насиченого тепло-коричневого кольору з відчутним карамельним смаком та ароматом, в якому майже не відчувається хміль, але приємно грають горіхові ноти. Особливої пікантності йому надає випарена на сонці чорноморська сіль, тому в кожному ковтку ви відчуєте на смак трішечки Одеси.

Coffee Porter (OG 14, ABV 5.5%, IBU 29)
Новий реліз, в який входять аж 5 сортів арабіки + один сорт робусти. Кава зібрана зі всього світу: Африки, Бразилії, Перу, Гватемали, Мадагаскару! Фірмове обжарювання Black Coffee Star розкрило бадьорливий смак і аромат ідеального мікса. Він вийшов максимально сухим (що нетипово для нас), кавовий та дуже освіжаючо-літній.

404 Not Found Pilsner (OG 12.5, ABV 4.5%, IBU 37)
Пиво має прозорий золотистий колір. Завдяки легкому сухому охмеленю у ароматі відчуваються квіткові ноти. У смаку відчутна помірна гірчинка, яка продовжується приємним солодовим післясмаком. Дуже радимо пити охолодженим до 7-8 градусів, не нижче, щоб відчути весь аромат та смак.

Chocolate Dry Stout (OG 23, ABV 8, IBU 40)
Ми зварили міцний та сухий стаут з додаванням великої кількості какао від швейцарського виробника, який виготовляє один з найкращих шоколадів світу Barry Callebaut. Стаут вийшов з відчутними приємними тонами шоколаду та кави.

Мілкшейк IPA з абрикосом (OG 20, ABV 7%, IBU 35)
IPA у стилі мілкшейк, зварений з додаванням великої кількості абрикосу на сухе охмелення. Завдяки цьому пиво має виражений фруктовий смак та відчутний аромат абрикоса. Лактоза у складі надає мілкшейку приємний солодкуватий присмак, який балансується хмільною гірчинкою, а абрикосове пюре забезпечує повне тіло, фруктовий осад та помітну каламутність, яка є відмінною рисою будь-якого мілкшейку.

Droigheain (Imperial braggot) (Og 26, Abv 9,2, Ibu 23)
Це пиво ми зварили ще взимку – терновий браггот на трісці уельского скельного дубу. Цей браггот – наша данина кельтським міфам та легендам, наше бачення того, який напій міг би пити чарівний народ пагорбів.. Або ж його могли пити самі давні кельти, після чого вони б як раз і бачили ельфів та піксі, адже міцність брагготу – 9,2%. Тож будьте обережні, він може бути підступним так само, як і Sidhe, бо ми додали у нього 140 кг меду та 70 кг терну, і п‘ється він легко та приємно, келих за келихом, ковток за ковтком

Session Neipa (Og 11.5, Abv 4, Ibu 10) 
Наш перший New England IPA з 2017 року. Він вийшов надзвичайно потужний – насичений, запашний, хрусткий. Ми додали величезну кількість різноманітних хмелів як у варку, так і на сухе охмелення та вірпул. Коктейль із Cryo Citra, Cryo Mosaic, Equanot та Huell Melon – це справжня хмелева бомба у вашому бокалі.

Cold IPA (Indian Pale Lager) (Og 14.3 Abv 6.3 Ibu 35)
Гіркий, свіжий, запашний лагер з відчутними фруктовими нотами. Він сподобається як любителям іпах, так і поціновувачам лагерів. Наш перший експеримент на цій ниві, але сподіваємось, не останній. Чекаємо на ваші чекіні на Антапт. 

Cranachan Pastry Braggot (Abv 6, Og 22, Ibu 18)
Новий витвір крафтового мистецтва від нашої Мами. Цей шедевр натхненний традиційним шотландським десертом Кранахан – сумішші зі збитих вершків, свіжої малини, меду, підсмажених вівсяних зерен та віскі. Трішечки цифр: у цей брегот ми додали 50 кг свіжого квіткового меду та 60 кг свіжеморожених ягід малини. Мама власними руками обсмажила усі вівсяні пластівці у духовці, а дещиця настояного димного ячменю додає бреготу легку нотку торф’яного віскі. В ароматі відчуваються тона малини та ванілі, а колір нагадує небо під час заходу сонця. Лактоза додала смаку округлості та вершковості, а вівсяні пластівці – шовковистості та густоти.

В банках:

Arcadia IPA (густина 15.4, алкоголь 6.6%, гіркота 45 IBU)
ІРА — перлина в асортименті будь-якої крафтової броварні. Сильно охмелене, що дає потужний яскравий аромат тропічних фруктів. Смак округлий з легким солодкуватим присмаком і брутальною гіркуватістю. Саме з ІРА почалась крафтова революція.

Otrada (густина 12.5, алкоголь 4.3%, гіркота 20 IBU)
Одеська адаптація пивної класики. М’який округлий, повнотілий смак з характерним солодкуватим присмаком. Запашний букет хмелів та легка акуратна гіркуватість. Ми радимо починати знайомство з крафтом саме з цього сорту.

Lavender Breeze (Hyter Sprites) (густина 18.5, алкоголь 7.3%, гіркота 20 IBU)
Наш фірмовий сорт, унікальний для України, зварений за середньовічним рецептом із застосуванням сучасних технологій. Одеська лаванда, натуральний свіжий мед, польове різнотрав’я — не просто пиво, а справжній нектар.

Winter Cherry (густина 24, алкоголь 8.2%, гіркота 18 IBU)
Хіт зимового сезону. Приємне збалансоване ягідне пиво. Наш фірмовий кондитерський стиль — ви одразу впізнаєте ванільні нотки на фоні насиченого вишневого смаку. Будьте обережні,може як чудово зігрівати, так і непомітно та швидко п’янити.

Belgian White (густина 12, алкоголь 4%, гіркота 16 IBU)
Зрозумілий сорт зі звичним смаком — рекомендуємо для знайомства з крафтом! Пшеничний та ячмінний солод й вівсяні пластівці надають пиву шовковистого смаку і каламутності. Для повного щастя ми додали апельсинову цедру та коріандр.

Sweet Dreams (густина 18, алкоголь 6%, гіркота 16 IBU)
Натуральне какао, карамельний солод, вівсяні пластівці та темний цукор надають пиву шовковистості та повнотілого смаку. Легкий шоколадний аромат як у вашого улюбленого тістечка.

Gingeriale (густина 14, алкоголь 4.5%, гіркота 22 IBU)
Легкий золотистий ель з несподіваним контрастом між м’якістю пшеничних і карамельних солодів та пряним зігріваючим смаком імбиру. Для теплої лампової ностальгії за атмосферою зимових свят.

В пляшках:

Droigheain (Imperial braggot) (Og 26, Abv 9.2, Ibu 23)
Це пиво ми зварили ще взимку – терновий браггот на трісці уельского скельного дубу. Цей браггот – наша данина кельтським міфам та легендам, наше бачення того, який напій міг би пити чарівний народ пагорбів.. Або ж його могли пити самі давні кельти, після чого вони б як раз і бачили ельфів та піксі, адже міцність брагготу – 9,2%. Тож будьте обережні, він може бути підступним так само, як і Sidhe, бо ми додали у нього 140 кг меду та 70 кг терну, і п‘ється він легко та приємно, келих за келихом, ковток за ковтком

Droigheain (Imperial braggot) Barrel Aged ( Og 26, Abv 9.2, Ibu 23)
Терновий брегот Droigheain було зварено більше дванадцяти місяців тому, і дев’ять із них він витримувався у бочці з-під шотландського острівного віскі Laphroaig. Віскі острова Айлей відомі завдяки яскравому торф’яному характеру за ароматами диму, дьогтю та креозоту, іноді з «лікарськими» нотками (ті самі шпали та бинти). Завдяки ейджингу брегот увібрав в себе всі типові аромати Laphroaig’у – торф’яні, димні, фенольні відтінки змішуються у єдиний потужний аромат. За рахунок горизонтального зберігання бочки під час витримки зона контакту з повітрям була доволі великою, завдяки чому кислувато-терпкий смак терну трансформувався в тона хереса та зеленого яблука. В результаті маємо дуже насичений коктейль з дорогого острівного димного віскі та яблучного соку з відтінками хересу.